Contacteer ons

Contact Persoon : Song

Telefoonnummer : 18588209510

Free call

Tendensen in e-sigaret gebruik – waar te van hier?

September 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Tendensen in e-sigaret gebruik – waar te van hier?

Tendensen in e-sigaret gebruik – waar te van hier?

Presentator: Hayden McRobbie

Auteursnamen: McRobbie, H.

Auteurstoetreding: Universiteit van Nieuw Zuid-Wales

Inleiding: Minder Australiërs roken brandbare sigaretten. Het nationale het roken overwicht is neer aan 11,0% en wijst op de sterke tabakscontroleinspanningen van de regerings en niet-gouvernementele sectoren.

Het roken de onderbreking blijft één van de beste acties die en een brede waaier van ziekten verhinderen beheren. De mensen die nu roken hebben een waaier van efficiënte opties voor het roken onderbreking, nochtans blijven de onthoudingstarieven op lange termijn, in het algemeen, minder dan 20%. Tijdens het afgelopen decennium zijn de e-sigaretten meer en meer populair onder rokers geworden, en in sommige landen zijn nu het het meest meestal gebruikte hulpmiddel om het roken onderbreking te helpen. Nochtans, zijn er ook upwards tendensen in het gebruik van e-sigaretten onder nooit rokers geweest.

Doelstellingen: Deze presentatie vat de belangrijkste bevindingen van NDSHS 2019 samen en is en stelt met tendensen in e-sigaret gebruik in andere landen vergelijkbaar tegenover elkaar. Het legt ook het recentste bewijsmateriaal op e-sigaretten voor het roken onderbreking voor.

Methodes: Een verhalend overzicht.

Vloeit voort: Globaal is er een verhoging van het gebruik van e-sigaretten geweest. Onder zij die roken, is het gebruik van een e-sigaret minder schadelijk dan rokend. Nochtans, zal het regelmatige gebruik in non-smokers waarschijnlijk met één of ander risico voor gezondheid en welzijn worden geassocieerd, hoewel de graad van kwaad nog niet is gekwantificeerd.

In Australië, toonde het Nationale het Huishoudenonderzoek van de Drugstrategie (NDSHS 2019) aan dat 1 in 10 rokers een e-sigaret in het afgelopen jaar had gebruikt, met rond een derde meldend gebruik als hulp ophouden met rokend. Het dagelijkse gebruik van e-sigaretten is gemeenschappelijkst in rokers (3,2%) en ex-rokers (2,2%) en toonde een aanzienlijke toename van de aandelen van dagelijks gebruik in 2016 (1,5% en 0,8%, respectievelijk. Het dagelijkse gebruik onder nooit rokers blijft laag en onveranderd (0,2%) vanaf 2016. Er is een statistisch aanzienlijke toename in stroom geweest (bepaald als wekelijks, maandelijks dagelijks gebruiken wordt gebruikt, of minder dan maandelijks) in mensen van 18-24 jaar van 6,8% in 2016 tot 18,7% in 2019 die. Het aandeel van deze leeftijdsgroep die tabakssigaretten in 2019 rookt is 9,2% (11,6% in 2016).

De recente systematische overzichten tonen matig sterk bewijsmateriaal dat de e-sigaretten bij het roken onderbreking kunnen helpen, waar de nicotine die e-sigaretten bevat waarschijnlijk efficiënter is die therapie en niet-nicotine e-sigaretten van de nicotinevervanging bij het helpen van onthouding van het roken minstens zes maanden. De gegevens stellen voor dat sommige e-sigaretten nicotine op een zeer gelijkaardige manier aan het roken kunnen leveren. Dit zou zijn voordelig aan rokers die proberen op te houden met maar vertegenwoordigt één of ander risico wanneer gebruikt door non-smokers.

Implicaties: Terwijl er vele unknowns over de gezondheidsrisico's verbonden aan gebruik op lange termijn van e-sigaretten zijn, zijn zij een efficiënt hulpmiddel voor het roken onderbreking. Er is goede reden voor het verlenen van toegang tot mensen die om als het roken onderbrekingshulp roken te gebruiken, terwijl ook het hebben van beleidsmaatregelen die toegang door jonge non-smokers beperken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

songliangcai@huaeason.com
slc121083
18588209510