Contacteer ons

Contact Persoon : Song

Telefoonnummer : 18588209510

Free call
Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd.

De Technologieco. van Shenzhenhuayixing, Ltd.

  • Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: huaeason Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000 Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

China Shenzhen Huayixing Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Technologieco. van Shenzhenhuaeason, Ltd is een technologieonderneming die zich in R&D, vervaardiging, verkoop en de dienst van elektronische sigaretproducten specialiseren. Het bedrijf wordt gevestigd aan de gemeenschappelijke wegkant van het dorp van Guangming Lou. Het verkeer is zeer geschikt.

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf zich altijd bij de ontwikkeling en de ontwikkeling van „gezonde elektronische rook“ geconcentreerd. Het beheer en R&D-het personeel hebben vele jaren van ervaring in de industrie van elektronische rook. Het doel is „nul hiaat“ producten aan de klanten te verstrekken.

Het bedrijf heeft het principe van „eerlijkheid, innovatie nagestreefd, dankbaarheid en win-win“, hanterend geavanceerd die beheersconcept, op innovatie als sluitsteen en kwaliteit voor leven wordt gebaseerd, die markt concurrerende producten en de diensten het verlenen voor de meerderheid van klanten.

Bedrijfsfilosofie: integriteit en klantennadruk.
Het concept Ondernemingstalenten: om positieve energie te gebruiken, om zowel capaciteit als integriteit te hebben; verantwoordelijkheid, capaciteit en toewijding;
De gedragscode van de onderneming: houd hartstocht, durf aan schouderverantwoordelijkheden, werk actief samen en voer effectief uit.

Geschiedenis

In 2016, de Technologieco. van Shenzhen Huayixing, werd Ltd formeel gevestigd;

 

In 2017, bereikte het aantal regelmatige werknemers meer dan 100, en de jaarlijkse verkoop bereikte 10 miljoen yuans;

 

Vanaf 2018 tot 2019, werd defabrieksschaaluitgebreidaan2000vierkantemeters, washetteamgeleidelijk aanbeter, enhetR&D-team werdgevestigd.

 

Vanaf 2020 tot 2021, zal het bedrijf zijn team, installatiegebied blijven uitbreiden van 5000 vierkante meters, meer dan 300 werknemers, en jaarlijkse verkoop van meer dan 100 miljoen.

Dienst

Ontwerp uw eigen embleem:

Wij hebben succesvolle en professionele ontwerpen meer dan 10.000 emblemen voor onze klanten.

 

Douane uw eigen pakket:

Wij kunnen alle verpakking ontwerpen als uw vereisten, en in productie zetten na steekproeven het controleren.

 

Functieontwerp:

Wij kunnen e cigs voor u herontwerpen. Wij hebben onze R&D-riem. en wij hebben ODM ervaring meer dan 3.000 producten voor onze klanten, van vooruitzichten, functie en binnenstructuur.

 

Levertijd:

1. De steekproeven kunnen binnen 3-5 dagen worden verscheept

2. bulkverzendingsbehoeften 8-10 dagen die aan verschillende hoeveelheid accoding.

3. De aangepaste pakketbehoeften 15-20days na allen wordt bevestigd. OEM/ODM: Wij welcom OEM en ODM, wij hebben meer die 3 jaar voor veel van onze cliënten ervaart en gedrukt.

 

Warrantty:

1. Vóór levering, zullen wij pecent 100 de kwaliteit om inspecteren ervoor te zorgen elke eenheid u ontving gekwalificeerd is. voor het geval dat gebrekkig, zullen wij het voor vrije of in nieuwe verzending vervangen.

2. Één jaargarantie, binnen de periode, om het even welke gebrekkig ons beelden en vedios gelieve te verzonden, zullen wij het controleren en zullen het kostenloos vervangen.

Ons Team

Het bedrijf heeft momenteel 300 werknemers, waaronder meer dan 20 beheerspersoneel en 10 R&D-personeel. Het R&D-team heeft vele jaren van ervaring in e-sigaret onderzoek en ontwikkeling, en kan OEM/ODM-projecten met succes voltooien.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

songliangcai@huaeason.com
slc121083